Bolagsguidens Gula sidor

Ägaren bakom Bolagsguidens Gula Sidor kontaktade mig och efter vårt samtal så verkade han förstå varför det var fel att sälja på det aggressiva sätt som han gjort när den sajt som han sålde annonsutrymme på inte ens fanns på plats.

Den senaste uppdateringen från Bolagsguidens Gula sidor är att de nu lagt ner verksamheten och bett de kunder de fått att betala pengar om ursäkt. Enligt uppgift har de även börjat betala tillbaka de pengar de fått in.

Förhoppningsvis stämmer detta och i så fall får man ge Bolagsguidens Gula Sidor lite ”kred” för att de insett sitt misstag och försöker rätta till det. Om du är en av de som drabbats av Bolagsguidens Gula Sidor och ännu inte fått tillbaka dina pengar så kontakta dem med en gång.

Det vore ju skönt om även andra på Svarta Listan kunde inse sina misstag och lägga ner sin verksamhet med återbetalning av de inbetalda pengarna. Men, det är väl tyvärr för mycket att hoppas på.

Hur som helst visar fallet med Bolagsguidens Gula Sidor att det är värt att kämpa emot. I detta fall ser det ut som att det hela läggs ner och pengarna kommer tillbaka och in andra fall blir det mindre lönsamt för dem som håller på.

Det här inlägget postades i Förbättring. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bolagsguidens Gula sidor

 1. Simon skriver:

  Snyggt!! Bra!!

 2. skriver:

  Märkligt att Jonny Hansson skriver att bolaget är nedlagt när den enskilda firma han driver reg den 19/11 2011. Och moms och f-skatt sedan den 8/11 2011. Dvs en månad efter hans kommentar. Samma typ av verksamhet. På länken http://www.cancerstiftelsen-kronoberg.se/bluff.html kan man läsa att han erkänner att det varit bluff. men trots detta finns företaget med både moms och f-skatt.

  • Bluffakturor.se skriver:

   Eftersom han har en enskild firma är det svårt för honom att lägga ner bolaget eftersom det är han själv så att säga. Tror att han med bolaget egentligen menade ”bluffverksamheten”. Det är i alla fall min förhoppning. Och för min del får han gärna bedriva annan verksamhet så länge han inte lurar folk. Till skillnad från andra bedragare så verkar han ju i alla fall ångra sig och ha betalat tillbaka pengar till de han lurat.